torsdag 17 april 2014

Pysselkväll i Bestorp

Under nästan 16 år har vi träffats i pysselgänget. Konstellationen har förändrats något under åren men de senaste 14 åren har vi nog varit samma glada kvintett.

I början gjorde vi faktiskt det namnet säger. Vi målade, limmade, klippte, slöjdade, böjde ståltråd och var allmänt fiffiga. Men ju mer vi har lärt känna varandra desto mer snack har det blivit och desto mer ost har vi lassat in. Så pyssekväll är lite missvisande. Tror säkert att fler tjejgäng kan känna igen sig ;-)

Varannan vecka träffas vi hemma hos varandra och fikar enligt en modell som vuxit fram under årens lopp. Ost och oliver är obligatoriskt. Sedan dricker vi te. Alltid te. Det har blivit lite av en sport att hitta nya tesorter.

Jag tycker det är häftigt att vi har setts så länge och så ofta. Mycket har hänt genom åren i våra respektive liv men sammanslutningen och vänskapen har bestått.

Avslutar våra träffar gör vi alltid med något sött. Idag blev det glass i stora lass och mandelägg. Om två veckor blir det nya godsaker och andra ostar :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar